Tett på naturen

Med sørvendt beliggenhet til sjøen, og umiddelbar nærhet til naturen, er dette en vakker perle i det nordnorske naturlandskapet. Om sommeren rammes Harstad Camping inn av grønndekte plener, blomster og en sjø med et fargespill som kun kan måle seg med himmelen. På grunn av sin beliggenhet er dette en rolig og solrik plass. Her kan du nyte stillheten og få roen du trenger. For den eventyrlystne er det fine muligheter både for kajakkpadling og dykking.

Mange muligheter

Dersom du ønsker å utforske byens shoppingmuligheter finner du Amfi Kanebogen med over 60 butikker i gåavstand fra campingplassen. I tillegg er både Sjøkanten senter og Salto bysenter en kort kjøretur unna dersom du er ute etter flere urbane aktiviteter.

For de minste er det mange spennende aktiviteter. Grottebadet er Nord-Norges artigste badeland med sklier og bølgebasseng – til glede for både små og store fisker. Etterpå kan dere ta dere en tur i jungelen til Sam Lekeland og hilse på lemuren Sam. Funparks tilbyr mange spennende spill, og her kan man til og med prøve seg i en gyrokopter!

For deg som er ute etter naturopplevelser kan vi anbefale en tur til Gangsåstoppen. Dette er en kort og fin tur som passer for de fleste! Turløypen ligger i gåavstand fra campingplassen, og på toppen vil du se panoramautsikt over Harstad by, øyene rundt, Grytøyfjellene og skjægården. Vi anbefaler også vandring i midnattssol, stien langs sjøen, Folkeparken eller en tur opp til Hinnstein for litt mer erfarne fjellfolk.

 

For de Urbane

Amfi Kanebogen  |  Sjøkanten senter
Salto bysenter

For de minste

Grottebadet   |  Sam lekeland
Funparks

For de spreke

Gangsåstoppen  |  Stien langs sjøen 
Hinnstein

Adresse
Nessevegen 52
9411 Harstad